Urządzenia i Akcesoria
Sundried tomato hommus with crackers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Quinoa and spelt crackers
-
dried thyme½ tsp
-
white quinoa100 g
-
spelt flour100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water100 g
-
macadamia oil50 g
-
linseeds (flaxseeds)25 g
-
sesame seeds45 g
-
salt½ tsp
Hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
sun-dried tomatoes50 - 60 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
tahini50 g
-
salt½ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper1 pinch
-
paprika to serve1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.1 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
2187.3 kJ /
520.7 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
50.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Hommus
15 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Broad bean bruschetta
30 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Dukkah
25 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min