Crunchy carrot salad
TM6 TM5

Crunchy carrot salad

4.5 (48 ocen)

Składniki

  • ½ orange, zest only, no white pith
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 30 g orange juice (approx. 1 orange)
  • 450 g carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
  • 250 g green apple, cut into quarters and cores removed
  • 2 celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
  • 1 pinch sea salt (optional)
  • 60 g walnuts, chopped (optional)
  • 1 tbsp olive oil (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
609 kJ / 145 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
5 g
Sód
77 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy