Crunchy carrot salad

Crunchy carrot salad

4.5 57 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • orange zest only, no white pith
    ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • orange juice (approx. 1 orange)
    30 g
  • carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
    450 g
  • green apple cut into quarters and cores removed
    250 g
  • celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
    2
  • sea salt (optional)
    1 pinch
  • walnuts chopped (optional)
    60 g
  • olive oil (optional)
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 77 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 609 kJ / 145 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...