Bavarois aux trois chocolats

Bavarois aux trois chocolats

4.2 317 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
12 parts

Składniki

La génoise
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de beurre fondu
    30 g
La bavaroise au chocolat blanc
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de lait entier
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    170 g
La bavaroise au chocolat au lait
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de lait entier
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de chocolat au lait détaillé en morceaux
    160 g
La bavaroise au chocolat noir
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de lait entier
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    125 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 484 kcal / 2019 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 32.8 g
Węglowodany 36.1 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...