Baguette viennoise

Baguette viennoise

4.7 500 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 260 g de lait demi-écrémé
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de beurre doux ramolli
  • 40 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café bombées de sel
  • 1 œuf pour la dorure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 3005 kJ / 712 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 102.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...