Baguette viennoise

Baguette viennoise

4.8 482 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • de lait demi-écrémé
    260 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de beurre doux ramolli
    100 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de sel
    2 c. à café bombées
  • œuf pour la dorure
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 712 kcal / 3005 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 102.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...