Baguette viennoise
TM6 TM5

Baguette viennoise

4.8 (447 ocen)

Składniki

  • 260 g de lait demi-écrémé
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de beurre doux, ramolli
  • 40 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café bombées de sel
  • 1 œuf, pour la dorure

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3005 kJ / 712 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
102.8 g
Tłuszcz
24.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy