Macarons au chocolat

Macarons au chocolat

3.3 163 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
20 pièces

Składniki

La ganache au chocolat
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    120 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    120 g
Les macarons
  • de sucre glace maison
    130 g
  • d'amandes en poudre
    150 g
  • de cacao en poudre
    20 g
  • blancs d'œufs
    4
  • d'eau
    50 g
  • de sucre en poudre
    150 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 163 kcal / 684 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 17.8 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...