Macarons au chocolat

Macarons au chocolat

3.3 168 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
20 pièces

Składniki

La ganache au chocolat
  • 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 120 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Les macarons
  • 130 g de sucre glace maison
  • 150 g d'amandes en poudre
  • 20 g de cacao en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2.9 g
Kalorie 684 kJ / 163 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 17.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...