Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in strips (approx. 2 cm thick)
- 4 Tbsp soy dressing, homemade (see tip)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 200 g pearl barley
- 750 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 120 g red cabbage, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 2 Tbsp furikake seasoning, homemade (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2241.1 kJ / 535.6 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 10.9 g
- Sód
- 1128.9 mg
Alternatywne przepisy
Raw Asian Salad
10min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Pasta alla Nerano
40 min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min