Urządzenia i Akcesoria
Pearl Barley and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
red cabbage, cut in pieceswhite cabbage cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
1 tsp fine sea saltsoy dressing, homemade plus 4 Tbsp (see tip)20 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in strips (approx. 2 cm thick)500 g
-
ground black pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
pearl barley200 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water750 g
-
furikake seasoning, homemade (see tip)2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.9 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
1824.2 kJ /
436 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Salmon with Potatoes and Courgettes
1 godz. 15 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min