
Urządzenia i Akcesoria
Raw Asian Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
Medjool dates pitted (approx. 80 g)4
-
lemon peeled, pips removed, cut in pieces½
-
orange medium, peeled, segmented, pips removed1
-
garlic clove1
-
Chinese five spice1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
sesame oil40 g
Salad
-
red cabbage core removed, cut in pieces (2-3 cm)180 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)80 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)80 g
-
fine green beans cut in pieces (3 cm)80 g
-
fresh coriander leaves or to taste10 g
-
fresh mint leaves or to taste10 g
-
fresh bean sprouts80 g
-
cashew nuts unsalted60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
164.7 kcal /
689.3 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
19.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
93.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Carrot and Coconut Salad
5 min
Fennel Apple Salad
20 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Asian Chopped Salad
20 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Pea and Mint Soup
20 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min