Urządzenia i Akcesoria
Lime and ginger dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
470 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 470 g
Sód
8218.9 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
40.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
111.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Halloween Dipped Apples
1 godz.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
Chilli with corn bread
50 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Vegan burgers
45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min