Urządzenia i Akcesoria
Lime and ginger dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
470 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 470 g
Sód
8218.9 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
40.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
111.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Pears in orange syrup
45min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Chunky guacamole
10min
Vegan almond dip
5min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Carrot and swede mash
25min
Venison Wellington
3h 30min
Chilli chocolate truffle cake
1h
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min