Urządzenia i Akcesoria
Lemon and caper aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
324.7 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
9675.6 kJ /
2312.5 kcal
Tłuszcz
257.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
26.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smashed pea and bean dip
30 Min
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Tartare sauce
10 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Almond thins
25 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min