Urządzenia i Akcesoria
Corn chips with salsa roja
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1152.6 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15min
Refried beans
10min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Balsamic Reduction
20min
Lentil Loaf
1h 10min
Tofu 'sour cream'
5min
Baked beans
13h 25min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Gluten free barbecue sauce
50min
Baked rice croquettes
1h 30min
Spiced lamb flatbread
2h
Tomato pasta sauce
40min