Urządzenia i Akcesoria
Corn chips with salsa roja
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1152.6 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Refried beans
10 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Spiced tomato chutney
30 min
Garlic paste
20 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Chilli raita potato salad
55 min
Gluten free pasta
50 min
Gluten free barbecue sauce
50 min
Tomato pasta sauce
40 min