Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 3 garlic cloves
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 1 tsp Chinese five spice
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 30 g hoi sin sauce
- 20 g sesame oil
- 30 g kecap manis
- 400 g pork loin steaks, cut into cubes (approx. 3 cm)
Steamed pancakes
- 170 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 30 g sesame oil
Quick pickled cucumber
- 100 g rice wine vinegar
- 25 g sugar
- ¼ tsp sea salt
- 2 Lebanese cucumbers, cut into halves and peeled into ribbons
Steaming and assembly
- 1000 g water
- 2 fresh long red chillies, deseeded and cut into thin slices, to serve
- hoi sin sauce, to serve
- 20 g Sriracha sauce (optional) (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Białko
- 5.349 g
- Węglowodany
- 12.962 g
- Tłuszcz
- 2.529 g
- Błonnik
- 0.794 g
Alternatywne przepisy
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Miso chicken and rice
1h 30 min
Wonton soup
1h
Gozleme
1h 40min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Pork san choy bau
25min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Prawn wontons
2h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Wonton soup (pork)
45 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min