Wersje kompatybilne
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lime-pickled onions
- 2 red onions, cut into thin rings
- 1 tbsp sea salt flakes
- 2 limes, juice only
- 1 fresh green chilli, deseeded and cut into thin slices
Chilorio
- 1000 g pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
- 1300 g water
- 40 g ancho chillies, stems removed
- 2 tsp fine salt
- 60 g apple cider vinegar
- 6 garlic cloves
- 1 tsp cumin seeds
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp dried oregano
- 1 piece orange, zest (1 x 2 cm), no white pith
- 1 orange, juiced
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- tortillas, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1681.3 kJ / 400.3 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 2086.3 mg
Alternatywne przepisy
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Steak tartare
10min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Thai chicken wraps
40 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Buffalo chicken wings
50min