Urządzenia i Akcesoria
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Lime-pickled onions
-
red onions cut into thin rings2
-
sea salt flakes1 tbsp
-
limes juice only2
-
fresh green chilli deseeded and cut into thin slices1
Chilorio
-
pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)1000 g
-
water1300 g
-
ancho chillies stems removed40 g
-
fine salt2 tsp
-
apple cider vinegar60 g
-
garlic cloves6
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
dried oregano1 tbsp
-
orange zest (1 x 2 cm), no white pith1 piece
-
orange juiced1
-
lime cut into wedges, to serve1
-
tortillas to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
2086.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1681.3 kJ /
400.3 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese hasselback chicken
40 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 godz. 15 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Risotto verde
45 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min