Urządzenia i Akcesoria
Romesco dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
smoked almonds150 g
-
roasted red capsicum (see Tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
salt to taste (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
113.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
382.4 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
20 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Trout mousse
5 min
Paneer
4 godz. 5 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Sunny gazpacho
25 min
Miso coleslaw
20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.