Soupe de panais au pain d'épices

Soupe de panais au pain d'épices

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile de noisette
    1 c. à soupe
  • d'eau
    800 g
  • de panais coupés en morceaux
    800 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de pain d'épices
    4 tranches
  • de beurre
    20 g
  • de crème fraîche
    50 g
  • de graines de tournesol
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256.9 kcal / 1075 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 10.6 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 140.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...