Soupe de panais au pain d'épices
TM6 TM5 TM31

Soupe de panais au pain d'épices

4.0 (7 ocen)

Składniki

  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • 1 c. à soupe d'huile de noisette
  • 800 g d'eau
  • 800 g de panais, coupés en morceaux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 tranches de pain d'épices
  • 20 g de beurre
  • 50 g de crème fraîche
  • 20 g de graines de tournesol

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1075 kJ / 256.9 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
39.4 g
Tłuszcz
10.8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
10.6 g
Sód
140.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy