
Urządzenia i Akcesoria
Soupe de carottes, haricots rouges et maïs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de carottes coupées en morceaux500 g
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
d'huile10 g
-
de paprika fumé, moulu5 g
-
d'eau700 g
-
de bouillon1 cube
-
de haricots rouges en conserve égouttés100 g
-
de grains de maïs en conserve égouttés150 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
de persil frais ciselés4 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
133.3 kcal /
557.5 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
16.3 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
845.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes complètes
10 Przepisów
Francja
Francja