Soupe de carottes, haricots rouges et maïs

Soupe de carottes, haricots rouges et maïs

3.8 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de carottes coupées en morceaux
    500 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile
    10 g
  • de paprika fumé, moulu
    5 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon
    1 cube
  • de haricots rouges en conserve égouttés
    100 g
  • de grains de maïs en conserve égouttés
    150 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de persil frais ciselés
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 133.3 kcal / 557.5 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 845.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...