Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre

Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre

4.8 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de champignons shiitaké frais émincés
  • 500 g d'eau
  • 400 g de crosnes nettoyés, rincés et arrosés de jus de citron (voir "Conseil(s)")
  • 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve
  • 2 magrets de canard avec la peau
  • sel
  • poivre mignonnette
  • 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Białko 31 g
Kalorie 2769 kJ / 66 kcal
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...