Spiralised vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Spiralised vegetable soup

3.0 (5 ocen)

Składniki

  • 100 g dried lima beans
  • 800 g water, plus extra for soaking
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
  • 1 carrot, spiralised or cut into julienne, core reserved and cut into pieces (4 cm) (see Tips)
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ parsnip (approx. 100 g), spiralised or cut into julienne
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 zucchini (approx. 200 g), spiralised or cut into julienne
  • ½ lemon, juice only, to taste
  • 8 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 8 sprigs fresh dill, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
605.5 kJ / 144 kcal
Białko
8.8 g
Węglowodany
18.9 g
Tłuszcz
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
8.8 g
Sód
908.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy