Urządzenia i Akcesoria
Spiralised vegetable soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
dried lima beans100 g
-
water plus extra to soak and cover800 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
parsnip peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)½
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
canned diced tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice only, to taste½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
fresh dill leaves only8 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
516.5 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
670.6 kJ /
160.3 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Warming amaranth porridge
50 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Mexican chicken soup
30 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.