Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp nutritional yeast
- 100 g day old bread, torn into pieces
- 500 g water
- 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 2 fennel bulbs, trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
- 1 zucchini, cut into thin slices (5 mm)
- 1 red onion, cut into thin slices (5 mm)
- 2 - 3 fresh tomatoes, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 656.8 kJ / 156.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 279.2 mg
Alternatywne przepisy
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegetable pilaf
1h
Tomato and lentil dahl
35min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Ratatouille
40min
Mediterranean vegetable bake
50min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min