Col fermentada (con Cortador)

Col fermentada (con Cortador)

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
700 gramos

Składniki

  • 500 g de col blanca cortar en trozos (3 cm x 5 cm, para que quepan en la parte ancha del alimentador), sin separar las hojas
  • 200 g de zanahoria
  • 1 cda de azúcar
  • 3 cm de jengibre peladas, cortadas en rodajas (2 mm)
  • 2 dientes de ajo
  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 gramo

Sód 3028.7 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 166.4 kJ / 39.8 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...