Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de endivias belgas
- 20 g de jengibre confitado o caramelizado
- 40 g de nuez pecana
- 150 g de apio, en trozos (5 mm)
- 1 manzana (cualquier tipo) (aprox.100 g), sin semillas y en cuartos
- 1 pimiento rojo (aprox.150 g), sin semillas, sin tallo y en trozos
- 30 g de mayonesa
- 2 cditas de ralladura de limón amarillo
- 40 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 cdita de miel de abeja
-
1
cda de tomillo fresco, solo las hojas
lub 1 ½ cditas de tomillo seco - 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
1
granada, solamente los granos y al gusto
lub 60 g de arándanos deshidratados - 10 g de brotes
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 333.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 min
Nieve de frutos rojos
20 min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 godz. 30 min
Muffins con plátano y espinacas
30 min
Cerdo asado con vegetales - minestrone
Brak ocen
Cazuela de requesón
45 min
Galletas de pistache
30 min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40 min
Crujiente de avellanas
4h
Wedge salad para 2
15min
Pastel de sushi
1h
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h