Urządzenia i Akcesoria
Poro sofrito 200 g
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porción
Składniki
-
20 g de aceite de oliva20 g de aceite vegetal
-
170 - 200 g de poro sólo la parte blanca y rebanado (1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Bastones de zanahoria sofritos 400 g TM6
20 min
Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado TM6
25 min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Calabaza sofrita 200 g TM6
20 min
Echalots dorados 350 g
25 min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 min
Cebolla dorada 200 g
25 min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min