Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika dulce
lub ¼ cdita de paprika, ahumada y molida - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g de zanahoria, en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
- 500 g de agua, para hervir
- hierbas finas frescas, para adornar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 293.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Sopa versátil de verduras TM6
50min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Spaghetti alla putanesca
40min
Robalo al mojo de ajo
1h 20 min
Huevos escoceses con ensalada de apio y zanahoria
50min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Ensalada de pulpo Al vacío
8h
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min