Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)

Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
  • ¼ cdita de paprika dulce
    ¼ cdita de paprika, ahumada y molida
  • ¼ cdita de sal fina o al gusto
  • 2 pizcas de pimienta negra molida o al gusto
  • 600 g de agua para pelar
  • 800 g de zanahoria en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
  • 500 g de agua para hervir
  • hierbas finas frescas, para adornar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 293.7 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 607 kJ / 145.1 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...