Wersje kompatybilne
Fajitas de cerdo con cebolla y pimientos salteados
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla blanca, en rebanadas (0,5 cm)
- 200 g de pimiento rojo, en rebanadas (1 cm x 5-6 cm)
-
250
g de salchicha de Andouille, en trozos (3 cm)
lub 250 g de salchicha, Frankfurt, en trozos (3 cm) - 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 4 tortillas
- 100 g de espinaca
- 4 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2079.3 kJ / 495.8 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 47.5 g
- Tłuszcz
- 27.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 0.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Fajitas de pollo
35 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Pollo en salsa de almendras
2h
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30min
Fideos con salsa boloñesa
Brak ocen
Puchero
1h 40min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Salteado de verduras mixtas
30min