Fajitas de cerdo con cebolla y pimientos salteados

Fajitas de cerdo con cebolla y pimientos salteados

3.2 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 piezas

Składniki

  • 150 g de cebolla blanca en rebanadas (0,5 cm)
  • 200 g de pimiento rojo en rebanadas (1 cm x 5-6 cm)
  • 250 g de salchicha de Andouille en trozos (3 cm)
    250 g de salchicha, Frankfurt, en trozos (3 cm)
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • 4 tortillas
  • 100 g de espinaca
  • 4 ramitas de perejil sólo las hojas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 0.7 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 2079.3 kJ / 495.8 kcal
Tłuszcz 27.7 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 47.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...