Cacerola de papa y salmón.

Cacerola de papa y salmón.

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porciones

Składniki

  • 150 g de chícharos congelados
  • 250 g de salmón ahumado
  • 500 g de agua
  • 800 - 1000 g de mezcla de verduras (por ejemplo, ramilletes de coliflor, camote, papas), en trozos (3 cm)(véase Variación)
  • aceite de oliva para engrasar
  • 250 g de queso crema
  • 100 g de crema (min 30% de grasa)
  • ½ cdita de nuez moscada en polvo
  • ½ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta negra molida
  • sal para sazonar
  • pimienta negra molida para sazonar
  • cebollín picado, para decorar
  • jugo de limón amarillo, recién exprimido para rociar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1436.8 mg
Białko 23.6 g
Kalorie 2157.5 kJ / 515.7 kcal
Tłuszcz 34.3 g
Błonnik 8.8 g
Tłuszcz nasycony 18.7 g
Węglowodany 29.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...