Urządzenia i Akcesoria
Kale mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
529.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min