Urządzenia i Akcesoria
Kale mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
529.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Sweet potato lentil pie
50 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Mushroom risotto
30 min
Homemade toasted muesli
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Vegetarian nuggets
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min