Urządzenia i Akcesoria
Kale mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
529.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Creamy potato mash
30 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Pea and mint soup
20 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Simple steamed salmon
30 min