Urządzenia i Akcesoria
Kale mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
529.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Linguine marinara
30 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.