Urządzenia i Akcesoria
Miso corn purée with almond ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.4 g
Kalorie
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
13.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caesar salad dressing
10 min
Baba ghanoush
1 godz.
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Guacamole
10 min
Basil pesto
10 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Family beans
25 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min