Urządzenia i Akcesoria
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
water room temperature220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
mozzarella cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
yellow capsicum cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed100 g
-
red capsicum cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed100 g
-
white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed80 g
-
red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically120 g
-
zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed100 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
797.4 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
2639.5 kJ /
630.9 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
84.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
"Moussaka" bowl
45 min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min