Urządzenia i Akcesoria
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
water room temperature220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
mozzarella cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
yellow capsicum cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed100 g
-
red capsicum cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed100 g
-
white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed80 g
-
red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically120 g
-
zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed100 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
797.4 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
2639.5 kJ /
630.9 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
84.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Mushroom risotto
30 min
Vegan bao sliders
1 godz. 50 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Community fave brown rice salad
55 min