Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM6, Adam Liaw)

Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM6, Adam Liaw)

4.9 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

Spiralized vegetables
  • Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    ½
  • carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
Sesame miso dressing
  • sesame seeds
    60 g
  • caster sugar
    40 g
  • miso paste
    50 g
  • soy sauce
    40 g
  • sesame oil
    40 g
  • grapeseed oil
    35 g
  • rice wine vinegar
    50 g
  • smoked salmon
    150 g
  • cherry tomatoes cut into half
    120 g
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • dried chilli flakes Korean (optional)
    ¼ tsp
  • nori sheets Korean and toasted, torn into pieces
    3

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 406.9 kcal / 1702.4 kJ
Białko 13.7 g
Tłuszcz 28.9 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 1297.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...