Urządzenia i Akcesoria
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1702.4 kJ /
406.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached eggs using blade cover
30 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Creole jambalaya
1 godz.
Quick chicken tikka masala
35 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min