Urządzenia i Akcesoria
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1702.4 kJ /
406.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek cabbage salad
5 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Mango sago pudding
35 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.