Gratin de légumes  à la béchamel, origan et fromage

Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage

3.9 85 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en quatre
    150 g
  • de beurre
    60 g
  • d'eau
    1000 g
  • de carottes en rondelles
    200 g
  • de patates douces en rondelles
    300 g
  • de pommes de terre en rondelles
    400 g
  • de chou-fleur en fleurettes
    450 g
  • sel
  • d'emmental
    100 g
  • de farine de blé
    40 g
  • de lait
    250 g
  • de la noix de muscade en poudre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 492 kcal / 2055 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...