Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
TM6 TM5 TM31

Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage

3.8 (56 ocen)

Składniki

  • 150 g d'oignons, coupés en quatre
  • 60 g de beurre
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de carottes, en rondelles
  • 300 g de patates douces, en rondelles
  • 400 g de pommes de terre, en rondelles
  • 450 g de chou-fleur, en fleurettes
  • sel
  • 100 g d'emmental
  • 40 g de farine de blé
  • 250 g de lait
  • 1 pincée de la noix de muscade en poudre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2055 kJ / 492 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy