Cordons bleus et purée de légumes

Cordons bleus et purée de légumes

4.7 134 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • d'escalopes de poulet en morceaux
    500 g
  • de gruyère râpé
    100 g
  • de farine
    20 g
  • œufs
    2
  • du sel
  • de jambon blanc
    3 tranches
  • d'emmental
    6 tranches
  • de chapelure
    120 g
  • de lait
    250 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    300 g
  • de fleurettes de brocoli
    300 g
  • du poivre moulu
  • de beurre en morceaux
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 392 kcal / 2210 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...