Bœuf thaï et purée de patates douces

Bœuf thaï et purée de patates douces

4.5 264 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon en quartiers
    100 g
  • de gingembre frais
    10 g
  • de beurre
    50 g
  • de patates douces épluchées en gros morceaux
    400 g
  • de pommes de terre épluchées en gros morceaux
    200 g
  • d'eau
    300 g
  • citron vert le zeste et le jus
    1
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de sauce de soja
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de filet de bœuf détaillé en tranches très fines
    400 - 500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • coriandre fraîche ciselée, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 455.2 kcal / 1904.4 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 373 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...