Hachis parmentier aux herbes,  purée au paprika

Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika

4.4 55 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de viande de bœuf
    800 g
  • d'eau
    800 g
  • de thym frais
    1 branche
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
La purée au paprika
  • de pommes de terre coupés en rondelle
    1000 g
  • de beurre
    50 g
  • de paprika
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de ciboulette fraîche ciselée
    ½ botte
  • feuilles de persil frais hachées
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 752 kcal / 3143 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...