Tourte au confit de canard et aux marrons

Tourte au confit de canard et aux marrons

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 parts

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de rutabagas de panais ou de céleri-rave,
    en cubes
    250 g
  • cuisses de canard confites
    4
  • de pâte filo (ou phyllo)
    12 feuilles
  • échalote en gros morceaux
    1
  • carotte en gros morceaux
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de sarriette fraîche effeuillée
    1 branche
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de cognac
    150 g
  • de fond de volaille
    200 g
  • de marrons entiers, épluchés, en conserve en morceaux
    180 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 304 kcal / 1275 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...