Wersje kompatybilne
Crème de chou, morue, lardons et fromage de chèvre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de morue salée
Le jour même
- 1 chou vert (800 g env.)
- 20 g de beurre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre moulu
- 100 g de lardons fumés
- 1 fromage de chèvre sec, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2177.3 kJ / 523.3 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 1902.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Ragoût de veau à l'asturienne
2 godz. 45 min
Fondue de poireaux au chèvre
40min
Petits flans aux oignons nouveaux
45min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1h 50 min.
Arancini aux girolles et Mont-d'Or
1h
Crumble d'endives au roquefort
1h 5min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Rôti de porc aux poires
1h 35min
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1 Std. 10 Min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1h 50 min.