Wersje kompatybilne
Parmentier merlan-haddock et purée de patate douce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g d'eau
- 900 g de patates douces, en cubes
- 500 g de filet de merlan
- 200 g de haddock, en lamelles
- 30 g de beurre
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1683 kJ / 399 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
Flan de poireau et pancetta
35min
Quiche sans pâte aux lardons, salade de carottes
30min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Cabillaud au chorizo
35min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30min