Fondue de poireaux au chèvre

Fondue de poireaux au chèvre

3.9 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de poireaux en rondelles
    1000 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème de soja
    80 g
  • fromages de chèvre frais type rocamadour
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 417 kcal / 1733 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...