Tajine de légumes, pois chiches et poulet

Tajine de légumes, pois chiches et poulet

3.0 89 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 900 g d'eau
  • 200 g de courge butternut (ou potimarron), pelée et en dés
  • 4 navets pelés et en dés
  • 1 oignon rouge pelé
  • 1 gousse d'ail pelée
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de mélange d'épices
  • 1 filet de poulet en petites lanières
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 160 g de pois chiches en conserve
  • 30 g de raisins secs
  • sel
  • 1 brin de coriandre fraîche ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22 g
Kalorie 997 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...