Tajine de légumes, pois chiches et poulet

Tajine de légumes, pois chiches et poulet

3.0 82 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    900 g
  • de courge butternut (ou potimarron), pelée et en dés
    200 g
  • navets pelés et en dés
    4
  • oignon rouge pelé
    1
  • d'ail pelée
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de mélange d'épices
    1 c. à soupe
  • de poulet en petites lanières
    1 filet
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de pois chiches en conserve
    160 g
  • de raisins secs
    30 g
  • sel
  • de coriandre fraîche ciselé
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238 kcal / 997 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...