Soupe de courge, petites pâtes et chorizo

Soupe de courge, petites pâtes et chorizo

4.1 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 600 g chair de courge butternut coupée en morceaux
  • 100 g de chorizo doux (dont 70 g en morceaux et 30 g en fines rondelles)
  • 45 g d'échalotes
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 60 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
  • 40 g de pignons de pin
  • persil frais ciselé pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 931.5 mg
Białko 11 g
Kalorie 1332.3 kJ / 319.3 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 30.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...