
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g chair de courge butternut coupée en morceaux
- 100 g de chorizo doux (dont 70 g en morceaux et 30 g en fines rondelles)
- 45 g d'échalotes
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 60 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- 40 g de pignons de pin
- persil frais ciselé pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 319.3 kcal / 1332.3 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Sód
- 931.5 mg