Soupe de courge, petites pâtes et chorizo

Soupe de courge, petites pâtes et chorizo

4.2 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • chair de courge butternut coupée en morceaux
    600 g
  • de chorizo doux (dont 70 g en morceaux et 30 g en fines rondelles)
    100 g
  • d'échalotes
    45 g
  • d'eau
    800 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
    60 g
  • de pignons de pin
    40 g
  • persil frais ciselé pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 319.3 kcal / 1332.3 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 30.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 931.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...