Hachis Parmentier à la patate douce

Hachis Parmentier à la patate douce

4.1 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • ½ oignon
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 75 g de champignons de Paris frais coupés en deux
  • 350 g d'escalopes de dinde
  • 2 tranches de jambon blanc
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 400 g de patates douces en morceaux
  • 200 g de pommes de terre en morceaux
  • 100 g de lait demi-écrémé
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 2 c. à soupe de crème fraîche
  • 15 g de gruyère

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 622.6 mg
Białko 31.6 g
Kalorie 1478.9 kJ / 353.5 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 34.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...