Sauté de dinde, sauce aux champignons

Sauté de dinde, sauce aux champignons

4.3 92 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive et 1-2 c. à soupe
    30 g
  • de champignons frais coupés grossièrement en morceaux (voir "Variante(s)")
    200 g
  • de lait
    200 g
  • de farine de blé
    30 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir moulu
    2 pincées
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
  • de filets de dinde, sans peau détaillés en cubes (3-4 cm)
    600 g
  • de romarin frais
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 470 kcal / 1967 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 32.5 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...