Sauté de dinde, sauce aux champignons

Sauté de dinde, sauce aux champignons

4.4 116 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'huile d'olive et 1-2 c. à soupe
  • 200 g de champignons frais coupés grossièrement en morceaux (voir "Variante(s)")
  • 200 g de lait
  • 30 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre noir moulu
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 600 g de filets de dinde, sans peau détaillés en cubes (3-4 cm)
  • 2 brins de romarin frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1 mg
Białko 36 g
Kalorie 1967 kJ / 470 kcal
Tłuszcz 32.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...