Cabillaud et riz vénéré

Cabillaud et riz vénéré

2.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    70 g
  • d'échalotes
    70 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de riz vénéré
    320 g
  • d'eau
    680 g
  • de vin blanc
    140 g
  • filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)
    4
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de mascarpone
    30 g
  • de charbon actif en poudre (voir Conseil)
    10 g
  • de coriandre fraîche pour la finition
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 605 kcal / 2547.8 kJ
Białko 40.3 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 61.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 479.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...