
Urządzenia i Akcesoria
Cabillaud et riz vénéré
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan70 g
-
d'échalotes70 g
-
d'huile d'olive15 g
-
de riz vénéré320 g
-
d'eau680 g
-
de vin blanc140 g
-
filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)4
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
de mascarpone30 g
-
de charbon actif en poudre (voir Conseil)10 g
-
de coriandre fraîche pour la finition10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
605 kcal /
2547.8 kJ
Białko
40.3 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
61.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
479.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® Noir
11 Przepisów
Kanada
Kanada