Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de chou blanc, coupé en quatre ou en huit, trognon retiré
- ½ c. à café de sel
Sauces à salade
- 100 g d'échalote, coupée en deux
-
50
g de vinaigre de cidre
lub 50 g de vinaigre de vin rouge - 60 g d'huile végétale
- ½ c. à café de sel et un peu plus pour l’assaisonnement
- 3 pincées de poivre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 802 kJ / 191 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 505 mg
Alternatywne przepisy
Dal à la courge
30min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Salade russe
1h 15 min
Bol repas arc-en-ciel
1h 15 min
Éplucheur Purée de pommes de terre
35 Min
Pain toast
16 Std.
Potée de légumes
50min
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth
Brak ocen
Tartines à la salade d’œufs
15min
Sauce balsamique
10 min
Brioches du Carême
1j 55 menit