Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du millet
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
300 - 400 g de grains de millet
-
600 - 800 g d'eau
-
20 - 35 g d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
408.3 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1258.3 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pain challah végan
Brak ocen
Gâteau vapeur aux épinards
35 min
Betteraves Sous vide
40 min
Bouillon de poulet maison
50 min
Carottes fermentées
84 godz. 30 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson du riz jasmin
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Cuisson du millet
45 min
Salade de choux rouges et pommes avec feta croustillante et pesto d'herbes
30 min
Couscous de chou-fleur
10 min