Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 400 g de grains de millet
- 600 - 800 g d'eau
- 20 - 35 g d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1258.3 kJ / 300 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 45.8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 408.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de betteraves et halloumi sur pain toasté
Brak ocen
Sarrasin aux champignons
25 Min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Cuisson du boulgour moyen
35 Min
Lait de cajou (Métrique)
5 Min
Lait d’amandes (Métrique)
1 Std. 20 Min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1 Std. 20 Min
Cuisson du millet
45 Min
Lait D'Avoine (Métrique)
1 godz. 10 min
Fond de légumes (végane)
30 Min
Cuisson du riz basmati
35 Min