Cabillaud mijoté à l'italienne avec pommes de terre vapeur

Cabillaud mijoté à l'italienne avec pommes de terre vapeur

5.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • filets de cabillaud, sans la peau (± 200 g chacun)
    4
  • de sel selon vos goûts
    3 ¼ c. à café
  • de persil frais les feuilles uniquement
    5 brins
  • d'eau et un peu plus pour le rinçage
    800 g
  • de pommes de terre nouvelles (de taille à pouvoir passer par l’orifice du couvercle du bol de mixage)
    700 g
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de tomates en quartiers
    200 g
  • de raisins secs
    30 g
  • d'olives noires, dénoyautées
    100 g
  • de pignons de pin
    20 g
  • de câpres
    20 g
  • de piment en poudre
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 533.2 kcal / 2231 kJ
Białko 48.4 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 51.9 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 2525.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...