Urządzenia i Akcesoria
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
100 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych100 g truskawek, świeżych
-
½ banana pokrojonego na kawałki (ok. 60 g)
-
20 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
150 g mleka
-
1 szczypta cynamonu, mielonego
-
1 nektarynka (ok. 115 g), pokrojona w ósemki, do dekoracji
-
2 łyżki wiórków kokosowych do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
82 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1637.1 kJ /
391.3 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Koktajl bananowo-ananasowy à la Piña Colada
5 min
Malinowo-kakaowa gryczanka
35 min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 min
Czekoladowa owsianka z wiśniami
20 min
Placki jaglane
40 min
Kakaowy koktajl z bananem i melonem
5 min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 min
Mango smoothie bowl
5 min
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3 godz. 10 min
Czekoladowa owsianka z gruszką i masłem orzechowym
15 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25 min