
Urządzenia i Akcesoria
Salmão no forno com tomate seco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
lombos de salmão s/ pele (150-200 g cada unid. aprox.)4
-
limão1
-
sal½ c. chá de
-
salsa20 g
-
alho4 dentes de
-
tomate seco, em óleo escorrido (reserve o óleo)100 g
-
pimenta-de-caiena em pó (opcional)½ c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
387.7 kcal /
1622.1 kJ
Białko
34.7 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
16.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
444.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Movember
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia