Salmão no forno com tomate seco

Salmão no forno com tomate seco

4.7 53 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • lombos de salmão s/ pele (150-200 g cada unid. aprox.)
    4
  • limão
    1
  • sal
    ½ c. chá de
  • salsa
    20 g
  • alho
    4 dentes de
  • tomate seco, em óleo escorrido (reserve o óleo)
    100 g
  • pimenta-de-caiena em pó (opcional)
    ½ c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 444.6 mg
Białko 34.7 g
Kalorie 1622.1 kJ / 387.7 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...