Sopa de ervilhas à alentejana

Sopa de ervilhas à alentejana

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • cebola cortada em quartos
    220 g
  • ervilhas descongeladas
    500 g
  • azeite
    30 g
  • espinafres
    100 g
  • pão tipo papo-seco partido em pedaços (30 g aprox.)
    1
  • caldo de legumes
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    700 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 301.1 kcal / 1259.8 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 47.3 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 348.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...