
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de ervilhas à alentejana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
cebola cortada em quartos220 g
-
ervilhas descongeladas500 g
-
azeite30 g
-
espinafres100 g
-
pão tipo papo-seco partido em pedaços (30 g aprox.)1
-
caldo de legumes1 c. chá de
-
água700 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
301.1 kcal /
1259.8 kJ
Białko
12.2 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
47.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
348.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Maio com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia