Tagliatelle fraîches aux cèpes

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.5 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de farine de blé
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive
    70 g
  • de sel
    2 ½ c. à café
  • de persil frais, équeuté
    2 brins
  • gousse d'ail
    1
  • de cèpes frais émincés
    150 - 200 g
    50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés
  • farine de blé pour le plan de travail
  • d'eau
    1200 g
  • de poivre noir moulu
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 139.5 kcal / 584.3 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...