Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 70 g d'huile d'olive
- 2 ½ c. à café de sel
- 2 brins de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
-
150 - 200
g de cèpes frais, émincés
lub 50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés - farine de blé, pour le plan de travail
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 584.3 kJ / 139.5 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à pizza
1 Std.
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 Min
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1 Std. 30 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1 Std. 30 Min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40 Min
Pâtes fraîches sans gluten
1h 15min
Glace à la violette
12h
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Purée mousseline
40 Min
Sorbet au melon
10 min
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min