
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle fraîches aux cèpes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de farine de blé300 g
-
œufs3
-
d'huile d'olive70 g
-
de sel2 ½ c. à café
-
de persil frais, équeuté2 brins
-
gousse d'ail1
-
de cèpes frais émincés150 - 200 g
-
farine de blé pour le plan de travail
-
d'eau1200 g
-
de poivre noir moulu1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
139.5 kcal /
584.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mes pâtes à l'italienne
14 Przepisów
Francja
Francja