Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de porc (type échine), découennée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3486.8 kJ / 833.4 kcal
- Białko
- 42.4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 140.5 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Dorer une poitrine de porc
15min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min