![Dorer 250 g de porc en cubes Dorer 250 g de porc en cubes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/816c70f1-1b22-4180-9dbd-52485254ee4a/Derivates/a5af41e0-c6a2-44c9-9a93-0bba6841c0d3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de porc (type échine), découennée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3486.8 kJ / 833.4 kcal
- Białko
- 42.4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 140.5 mg
Alternatywne przepisy
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer de l'agneau en cubes
15 Min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 min
Dorer une poitrine de porc
15 Min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min