Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties

Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties

4.7 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
2 portions

Składniki

  • 2 côtes de porc avec os
  • 2 pincées de sel et 1½ c. à café
  • 2 pincées de poivre moulu et ½ c. à café
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 10 g de persil frais, équeuté
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 400 g de pommes de terre farineuses avec la peau, nettoyées et coupées en quartiers
  • 30 g de jus de citron
  • 25 g d'échalote
  • 10 g d'huile d'olive
  • 200 g d'ananas frais coupé en morceaux
  • 10 g de cassonade
  • 10 g de moutarde
  • ½ c. à café de curcuma en poudre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1355 mg
Białko 41 g
Kalorie 3113 kJ / 743 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...