Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties

Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties

4.9 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
2 portions

Składniki

  • côtes de porc avec os
    2
  • de sel et 1½ c. à café
    2 pincées
  • de poivre moulu et ½ c. à café
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de persil frais, équeuté
    10 g
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g
  • de pommes de terre farineuses avec la peau, nettoyées et coupées en quartiers
    400 g
  • de jus de citron
    30 g
  • d'échalote
    25 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • d'ananas frais coupé en morceaux
    200 g
  • de cassonade
    10 g
  • de moutarde
    10 g
  • de curcuma en poudre
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 743 kcal / 3113 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 49 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Sód 1355 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...